Om mig och bloggen

I have a dream…..

Eller rättare sagt jag har många drömmar, varav en som jag är mitt uppe i att leva alldeles nu.

Jag älskar Sveriges och alla magiskt vackra årstidsväxlingar, men har för längesedan insett att min kropp och själ mår bättre utav värme och ett mer jämt och stabilare klimat, så i november 2017 lämnade jag Sverige med en ryggsäck, fjärilar i magen och en stor dos av tillit och känslan av att vara buren och guidad, för att känna på hur det känns att vara borta under en längre period och under resan så är jag verksam som digital nomad och använder skrivandet på olika sätt som mitt arbetsredskap och jag använder flera olika kanaler för att nå ut till så många som möjligt.

Eftersom jag själv sedan många år tillbaka har använt mig utav skrivandet för att reda ut mina egna ibland kaotiska tankar och känslor för att komma till insikter och för att komma underfund med varför jag reagerar, känner och agerar som jag gör. Genom skrivandet så får jag på ett helt annat sätt mera klarhet än om jag bara tänker tankarna. Hos mig skapas bara ett kaos i min hjärna av att tänka och jag kommer inte vidare och framåt till insikter om mig själv genom att bara tänka tankarna, jag behöver även skriva tankarna.

Så kort beskrivet så skriver jag för min egen personliga och andliga utveckling och i samband med att jag reste iväg så var det bara naturligt för mig att ta beslutet att öppet dela med mig av mina tankar och funderingar till dom som av olika anledningar läser mina inlägg.

Om mitt skrivande kan hjälpa mig så är det min tro att det även kan hjälpa och inspirera andra till att komma till insikt genom att bland annat erbjuda ett igenkännande, en känsla av samhörighet och av att inte vara ensam, råd och tips på vad som har fungerat för mig och samtidigt bidra med inspiration och mod till att du själv ska våga ta nästa steg i din egen personliga utveckling och mot att leva din dröm.

Så syftet och tanken med denna blogg är att dela med mig av min inre resa genom att dela mina tankar, funderingar, idéer och frågor kring livet och dela insikter som det fysiska resande runt på vår vackra planet genererar inom mig. En lite annorlunda reseblogg med andra ord.

Att verkligen ta klivet rätt ut i det okända, att ensam lämna Sverige med allt vad det innebär bakom mig, utan någon större plan annat än att bara följa flödet och se vart det för mig har väckt mycket känslor och tankar inom mig och alla upplevelser och möten med andra människor och kulturer väcker frågor, tankar och känslor som jag lyfter. Jag delar öppet och sårbart med mig av mina tankar och funderingar och skriver ur ett andliga och spirituellt perspektiv då det är mitt eget sätt att se på världen och vår omgivning.

Om jag så bara kan hjälpa eller inspirera en enda människa som antingen läser min blogg eller som jag möter på vägen så är det tillräckligt för mig. Jag vet att jag är på rätt väg och att magiska upplevelser och möten väntar varje dag och jag vet att eftersom jag kan leva min dröm så betyder det att även du kan leva din dröm. Allt som behövs är ett medvetet beslut att följa ditt hjärta, No Matter What ❤

Min passion är personlig och spirituell utveckling, både min egen och andras, jag reser som en medveten, närvarande och öppen själ, jag är hälsomedveten och gör hela tiden mitt bästa för att på bästa sätt ta hand om mig, min kropp och vår vackra Moder Jord.

Jag har en dröm om världsfred och tror fullt på att den bara kan skapas inifrån, så genom att visa en människa i taget vad kärlek är så kan vi tillslut nå global fred.

Så mitt bidrag till freden är att dela med mig av mig själv och min kärlek till livet genom att vara autentisk och dela mina erfarenheter och upplevelser, ha galet roligt under tiden, skratta, busa och njuta av allt vad ett liv på jorden erbjuder.

Jag tror att allt har en mening och att det finns ett högre syfte med allt som händer och att ingenting händer av en slump.

Om du vill följa mig på mina olika kanaler så kan du göra det på mitt Instagram: kiadigitalnomad samt under #mammapositiv

Är du intresserad av att ta del av mina bilder under resan så finner du dom på min Facebook profil ”Kia Temmes”, välkommen att skicka en vänförfrågan 🙂

Jag har en företagssida på Facebook för dig som gillar och är intresserad av medicinska örter, ”Mamma positiv’s Naturapotek” och om du vill lära dig mer om örter och dess medicinska egenskaper så varför inte gå den webbkurs i 9 delar som jag skapat, ”Naturens medicin, våra vilda läkeväxter”.

Du kan följa mig och prenumerera på min Youtube kanal där jag lägger upp filmer från min resa och även lägger upp guidade meditationer för både vuxna och barn som jag löpande skriver och spelar in.

Är du nyfiken på att veta mera om mig och vad jag kan erbjuda för din hälsa och hur du kan bidra till Moder Jord så är du varmt välkommen att besöka min hemsida: Energy 4 Life

Du finner mig också på Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och Bokus där alla mina guidade meditationer finns samt även min E-bok ”Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek” och min självbiografi ”Sagan om Anki.

Om du har frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande till mig och jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att besvara det.

Namaste ❤