Webbkurs; Naturens medicin, våra vilda läkeörter.

Naturens medicin, en webbaserad distanskurs om våra vilda läkeväxter.

Den här webbaserade kursen vänder sig till dig som är intresserad av naturens läkande kraft och som vill veta mer om hur du kan använda dig av det som naturen erbjuder för att hjälpa dig själv och dina nära och kära att läka enklare åkommor som mensvärk, förkylning, halsbränna, magproblem, sömnproblem med mera med hjälp av örter. Kursen passar både nybörjare och de som har lite förkunskaper samt dig som redan jobbar med människor och hälsa och som vill komplettera sina kunskaper med örtmedicin.

Kursen ger dig en baskunskap i hur kroppen och dess olika system fungerar så att du får en helhetsbild över hur allt hänger ihop, vi går igenom fytokemi som är läran om örternas aktiva ämnen så att du förstår hur och varför örterna är verksamma som dom är, vi går igenom hur du skördar, bereder och förvarar dina örter, vi går också igenom drygt 50 av våra vildväxande örter och dess medicinska egenskaper. Kursen startar med en örtvandring genom historien där du tas med på en spännande resa i örternas spår.

Innehållet i de olika delarna består bland annat av:

Del 1: En örtvandring genom historien.

Del 2: Fytokemi, örternas aktiva ämnen.

Del 3: Olika sorters beredningar samt skörda och förvara.

Del 4: Kroppen och några av dess olika system: Immunförsvaret.

Del 5: Kroppen och några av dess olika system: Matsmältningen.

Del 6: Kroppen och några av dess olika system: Huden.

Del 7: Kroppen och några av dess olika system: Njurar.

Del 8: Kroppen och några av dess olika system: Hormonsystemet och cirkulationen/hjärt- och kärlsystemet.

Del 9: Huskurer och recept.

Anmälan görs till Kia via email: kia@mammapositiv.se

Kursen är uppdelad i 9 delar och sträcker sig över 18 veckor och det går utmärkt att starta den när som helst på året. Den skickas ut via mail var 14.e dag med start veckan efter det att din betalning har kommit in. Betalningsuppgifter medföljer i bekräftelsen på din anmälan.

Din investering är endast: 2995:- (ordinarie pris) ditt pris: 1.995:-

I kursen igår även Kias e-bok, Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek, samt att du får tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan ställa frågor och bolla tankar och idéer med Kia och andra deltagare som går kursen.

Kia Temmes är diplomerad Läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut och använder flera olika behandlingsmetoder och hon har ett holistisk sätt se på hälsa kontra sjukdom. Hon har en mångårig erfarenhet av att jobba med hälsa och människor både individuellt och i grupp.

Kia har skrivit e-boken Läkeörter runt husknuten, hon håller föreläsningar, örtvandringar, workshops och kurser i örtkunskap. Kia har även ett eget sortiment på ett 40-tal olika örttinkturer under varumärket Mamma Positiv.

Hon brinner för att inspirera, guida och hjälpa människor att växa inom personlig och andlig utveckling och har flertal guidade meditationer för både vuxna och barn som finns ute på Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris, Bokus och även gratis på hennes Youtube kanal = Kia Temmes.

Kia lever idag sin barndomsdröm och reser runt i världen som digital nomad och har flera spännande projekt på gång!

Facebooksidan: Mamma Positiv’s Naturapotek

Jag önskar dig varmt välkommen och med en önskan om att du finner växternas värld lika fascinerande och intressant som jag gör!

Kia Temmes