Just Do It ✨

Hej världen!
Väldigt länge sen som jag uppdaterade bloggen med ett inlägg. Men det betyder inte att jag legat på latsidan, jag har bara gått över mer till vloggar (video blogg) i stället för skriven text. Min Youtubekanal har växt lavinartat sista året och jag har lagt mer och mer tid och energi på den.

Senast idag så la jag upp en video där då jag delvis pratar om hur många av oss nu är på en plats i livet då det är dags att steppa upp och ta ansvar för att kliva upp och ta vår rättmätiga plats i livet. Det är dags att börja agera i stället för att bara prata om hur vi vill bidra, helt enkelt Just Do It.

För mig så handlar det om att comitta mig mer till att vara den som jag vet att jag är i framtiden redan nu. Jag är ju den som brinner av att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper, den som blir rörd till tårar av att se glöden tändas i andras ögon, den som får rysningar av att se andra hitta hoppet inom sig, den som känner sig stolt som en tupp av att få äran att vara en del av en annan individs utveckling!

Därför så har jag comittat mig till att från idag och fram till nyår publicera minst tre vloggar i veckan, Just Do It, och inte bara prata om att jag ser mig göra det i framtiden. det spelar ingen roll om jag inte ser några yttre tecken idag som respons på det jag gör, jag kommer att göra det i alla fall, bara för att jag vill och för att det är jag.

Vad har du som du ser dig själv göra framöver? Vad är det du skulle kunna Just Do idag som ligger i linje med den du ser dig själv vara i framtiden?

Hitta den där lilla saken som får dina ögon att glöda lite extra när du pratar om den, och Just Do It, världen behöver dig! Ditt framtida du behöver dig❣️

Vill du följa mig och stödja mitt arbete så kan du göra det genom att prenumerera på min Youtubekanal:

Lämna ett svar