Hej världen!

Jag är en kvinna i mina bästa år som nyligen lämnat ”Svenssonlivet” bakom mig och lever min dröm. Jag har sålt alla materiella ägodelar och åker runt i världen med en ryggsäck sedan november 2017. Jag lever i flödet och följer mitt hjärta och har tillit till att de människor som det är meningen att jag ska möta förs i min väg. Jag har ingen färdig plan för resan/upplevelsen utan tar ett steg i taget och litar på att när det är dags för nästa steg så kommer jag utan tvivel veta vad det är och vart det bär av.

När jag har tittat närmare på vad det är jag egentligen vill innerst inne, när alla ytliga och materiella saker är avskalade så har jag kommit fram till tre saker som jag innerst inne vill, det är:
1. Uppleva
2. Beröra
3. Bli berörd

Att komma hit där jag är idag har inte varit smärtfritt. Det har ”kostat” mig oerhört mycket. Att bryta sig loss från samhällets strukturer och omgivningarnas förväntningar och åsikter är inte det lättaste och det är oftast en ensam vandring genom livet. Att vara så bestämd att man går emot även sin egen önskan om tillhörighet och normalitet, och följa den där gnistan och beslutsamheten inom sig, även fast man inte har en aning om vad som väntar där framme. Jag har fått höra så många gånger den sista tiden att jag är modig och stark, och ja, jag är kanske det, men det är inte så jag ser det  för mig handlar det om att jag egentligen inte ”har något val”, för känslan inom mig att detta är något som jag måste göra är så stark, och med åren har den bara växt sig starkare och starkare tills jag tillslut inte kunde göra annat än att släppa taget i full tillit och bara låta universum guida mig längst vägen! Och nu är jag här, tiden är inne och i dags datum befinner jag mig sedan 3 veckor tillbaka på Teneriffa, och vad nästa anhalt blir är bara till 80% klar, om 2 veckor så vet jag definitivt.

Min vision är världsfred, vilken jag tror startar inom varje enskild individ, så genom att göra det jag tycker är roligt och älskar och genom det sprida kärlek och glädje i världen till och med alla jag möter så är det min övertygelse att vi en dag kan nå global fred <3 och mitt bidrag till världsfreden är just att sprida glädje och kärlek till de jag möter på min väg och inspirera människor till att leva närmare sina drömmar. Om jag kan så är det min övertygelse att även du kan. Vi har alla våra enskilda och unika liv att ”brottas” med och vi har alla våra omständigheter som hindrar oss. Men det är just bara det, ”yttre omständigheter”. Yttre omständigheter kan alltid förändras, om vi är villiga att göra vad som krävs. Alla är inte det, vilket är helt okey och precis som det ska vara, men för de som har modet och styrkan att följa sitt hjärta och sina drömmar, No matter what, så kan jag garantera en upplevelse du inte kommer att ångra.

Jag hoppas att jag genom att dela med mig av min resa, både den fysiska upplevelsen runt om i världen och även den inre resa i mig själv och min andliga och personliga utveckling kan inspirera och motivera dig till att ta nästa steg för att leva närmare din egen dröm. Men kom ihåg, det är bara du i slutändan som kan ta steget och beslutet, för hur mycket du än inspireras och motiveras så är det ändå bara dig själv det hänger på i slutändan.

Namaste <3

2 tankar på “Hej världen!”

Lämna ett svar